FOGFEHÉRÍTÉS

A fogak színe sajnos az életkorral egyre sötétebbé válik. Idővel a kávé, tea, üdítők, a dohányzás és bizonyos ételfestékek elszínezik a fogakat. Az elszíneződés kialakulhat bizonyos gyógyszerek szedése miatt is. A gyökértömött fogak is sötétebbé válnak.

Mindenki szeretne szép fehér fogakat!

Erre megvan a lehetőség rendelőnkben. A fogfehérítő eljárás nem károsítja a fogakat, a fog szerkezetében nem okoz elváltozást. Aktív hatóanyaga általában a karbamid-peroxid, amely oxidálja az elszíneződéseket. Fogfehérítés előtt, amelyet elismert, jó minőségű fehérítő zselékkel végzünk, a fogakat alaposan letisztítjuk, leszedjük a fogkövet és átpolírozzuk a fogfelszíneket. Ez a professzionális tisztítás elengedhetetlen a fehérítés előtt, mivel a fogakon lévő fogkő és elszíneződések a fehérítővel nem jönnek le!

Háromféle fehérítő módszert alkalmazunk:

-GYORSFEHÉRÍTÉS, amelyet a fogorvos végez és hatása azonnal, illetve egy-két óra múlva látszik. Ez egy modern, led lámpás fehérítés, amely nem vagy csak minimális fogérzékenységet okoz. Ez részben a lámpának köszönhető, ami nem melegszik, részben pedig az anyagnak, ami kíméletesen fehérít.

– a fehérítőt NAPPALI használatra adjuk,
tíz nap alatt fehérít napi 1-2 óra alatt.
– a fehérítőt otthoni, ÉJSZAKAI használatra adjuk, ami kb. nyolc nap alatt éri el teljes hatását.

A fogak általában két fogszín fokozatot fehérednek. Pár év múlva ismétlő kezelést lehet végezni. Mindez teljesen fájdalom mentes!